16 C
De Bilt
dinsdag, 28 juni 2022

GGD opent opnieuw vaccinatielocatie in Bergambacht om versneld boosterprikken te kunnen zetten

Bergambacht – Vanaf week 52 kunnen inwoners opnieuw bij de vaccinatielocatie in zalencentrum De Waard in Bergambacht terecht om een boosterprik te halen. GGD Hollands Midden neemt De Waard vanaf deze periode hiervoor in gebruik.

Versnelde boosterprik

Het kabinet heeft vanwege de opkomst van de omikron-variant van het coronavirus besloten om de boosterprik versneld aan te bieden aan iedereen van 18 jaar en ouder. Vanaf week 52 kunnen inwoners in zalencentrum De Waard, Meidoornstraat 7 in Bergambacht terecht om de boosterprik te halen. De GGD maakt De Waard de komende dagen klaar voor gebruik.

Oproep op leeftijd in media

In de media en op social media zal de GGD steeds de leeftijdsgroepen bekend maken die nu een afspraak mogen maken. Op dit moment gaat dat om de 60-plusser. Er zal van oud naar jong worden opgeroepen voor de boosterprik. LET OP: u ontvangt hier dus geen persoonlijke uitnodiging meer voor. Hou de media dus goed in de gaten of check de website van de Rijksoverheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie

Gemeente is met huidige huurders in gesprek over vervangende locatie

Zalencentrum De Waard wordt in z’n geheel in gebruik genomen als vaccinatielocatie. Dit betekent dat de huidige huurders in deze periode geen gebruik kunnen maken van De Waard. Voor de huidige huurders wordt gezocht naar een tijdelijke vervangende locatie.

Kom niet zonder afspraak naar de vaccinatielocatie

De boosterprik wordt alleen gegeven op afspraak. Kom daarom niet zonder afspraak naar de vaccinatielocatie. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op: www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Een afspraak maken is alleen online mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio