10.1 C
De Bilt

Veilig digitaal bankieren: bijeenkomst van Bibliotheek en Welzijn Krimpenerwaard samen met de Rabo

Binnenkort organiseren de Bibliotheek Krimpenerwaard en Welzijn Krimpenerwaard in samenwerking met Rabobank Krimpenerwaard de bijeenkomst Veilig digitaal bankieren. Deelnemers horen hoe zij veilig gebruik kunnen maken van internet- of mobiel bankieren.

Veilig digitaal bankieren

Digitaal bankieren is erg vanzelfsprekend geworden en door alle maatregelen die banken treffen ook zeker niet onveilig. Maar we moeten wel alert blijven. Een medewerker van de Rabobank zal tijdens deze bijeenkomst inzicht geven in hoe internetcriminelen te werk gaan en hoe je dus kunt voorkomen dat jij daarvan de dupe wordt.

De bijeenkomst wordt op twee plaatsen georganiseerd

  • Maandag 13 maart in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek, van 10:00-11:30 uur
  • Maandag 20 maart in de Bibliotheek van Bergambacht, van 15:00-16:30 uur

Deze informatieve bijeenkomst is interessant voor mensen die al digitaal bankieren én mensen die dat nog niet doen. Het maakt niet uit bij welke bank je bankiert. Er is gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

De bijeenkomst is voor iedereen gratis bij te wonen, maar er is een maximum aantal deelnemers. Wil je hier bij zijn? Geef je voor 9 maart op via info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl of loop langs in een van de bibliotheken. Vermeld duidelijk welke locatie de voorkeur heeft.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio