Victor van Bronckhorst kiest voor lokale partij Krimpens Belang

Victor van Bronckhorst heeft zich verbonden aan de lokale partij Krimpens Belang. De komende verkiezingsperiode zal hij zich inzetten als ambassadeur/adviseur voor deze lokale partij. “Ik heb voor Krimpens Belang gekozen omdat de fractie van deze partij het samen met Krimpen doet”, aldus Victor van Bronckhorst. De thema’s die Victor aan het hart liggen zijn veiligheid, integriteit en inclusiviteit.

Victor van Bronckhorst

Victor is geboren en opgegroeid in Rotterdam. Op 20-jarige leeftijd is hij in Krimpen aan den IJssel komen wonen. Inmiddels woont hij hier ruim 41 jaar, samen met zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Victor werkt al 44 jaar bij de gemeente Rotterdam, waar hij trainingen geeft op het gebied van integriteit en politieke sensiteit. Hiernaast geeft hij vanuit Rotterdam (ook namens de gemeente Krimpen) uitvoering aan de TONK en de TOZO. Hierbij adviseert hij ook zelfstandige ondernemers over deze regelingen.  Ook is hij maatschappelijk betrokken, waardoor hij zich inzet voor de Van Bronckhorst foundation en de Rotterdam Charity Club.

Samen met Krimpen

Een belangrijke reden dat Victor voor Krimpens Belang gekozen heeft is omdat deze lokale politieke partij naar verbinding zoekt. Op basis van hoor en wederhoor maakt deze partij afgewogen en tranparante keuzes. Dit doet Krimpens Belang samen metkrimpense inwoners, ondernemers, organisaties maar ook met de andere politieke partijen.

Veiligheid, integriteit en inclusiviteit

Victor hecht veel waarde aan de veiligheid, (politieke) integriteit en inclusiviteit in onze gemeente. “Ik vind het erg belangrijk dat onze gemeente veilig is en dat er aandacht is voor criminaliteit, drugsoverlast en vandalisme”, aldus Victor. “Ook hecht ik er veel waarde aan dat in Krimpen alle inwoners welkom zijn, ongeacht geaardheid, achtergrond, ras en geslacht. Hier zal ik mij de komende jaren dan ook sterk voor maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio