9.3 C
De Bilt

Vlogwedstrijd: denk mee over de toekomst van de Krimpenerwaard

Lekkerkerk – De gemeente Krimpenerwaard is bezig met het maken van een toekomstvisie (omgevingsvisie) voor de Krimpenerwaard. Bij het opstellen van de Omgevingsvisie Krimpenerwaard wil de gemeente zoveel mogelijk inwoners betrekken. Ook jongeren worden geactiveerd om mee te denken over hun toekomst in de gemeente. Dat gebeurt via een vlogwedstrijd. De gemeente vraagt aan jongeren om een vlog te maken over wat ze graag zo willen houden en wat ze verbeterd willen zien in hun omgeving/ in de Krimpenerwaard.

 Prijzen: 250 euro en gamesessie met Milo ter Reegen

Met de vlogwedstrijd zijn leuke prijzen te winnen. De prijs voor de winnende vlog is 250 euro. Daarnaast krijgen de makers van de beste 5 vlogs een uitnodiging voor een gamesessie met Milo ter Reegen. Milo is bekend van Youtube DutchFifaHD en woont in Bergambacht. Hij heeft een vlog gemaakt over wat hij wil houden en verbeteren in de Krimpenerwaard. Zijn vlog is te bekijken op www.krimpenerwaard.nl/vlog . Op deze webpagina staat ook meer informatie over de spelregels, de manier van inzenden, de nominatie en de prijsuitreiking op 25 augustus.

Ansichtkaart en website

De gemeente Krimpenerwaard ontvangt graag van alle inwoners input voor de Omgevingsvisie. Daarom worden er ook huis-aan-huis ansichtkaarten verspreid (bij Het Kontakt van 3 juli). Op de ansichtkaart kunnen mensen aangeven waar ze trots op zijn en wat ze verbeterd willen zien. Ook kan dit via de website worden doorgegeven: www.krimpenerwaard.nl/omgevingsvisie.

De gemeente Krimpenerwaard neemt alle reacties (van vlog, ansichtkaart en website) mee bij het opstellen van de Omgevingsvisie Krimpenerwaard.

Meer informatie

Op www.krimpenerwaard.nl/omgevingsvisie staat meer informatie over de Omgevingsvisie Krimpenerwaard.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio