12.4 C
De Bilt

Voedselbank krabbelt langzaam op na laffe inbraak.

Schoonhoven – Werd de voedselbank Krimpenerwaard vrijdag 3 november nog opgeschrikt door een laffe inbraak, waarbij voedselpakketten en voorraden werden vernield. Nu wordt de voedselbank blij verrast door alle hulpacties die opgezet worden.

Voedselbank krijgt hulp na inbraak

Al snel na de berichtgevingen over de inbraak bij de voedselbank werden er hulpacties opgezet. Zo is er een crowdfundingsactie  en een doneeractie om geld op te halen voor de voedselbank.
Er worden schilderijen verkocht waarvan de opbrengst naar Voedselbank Krimpenerwaard gaat. Mocht u intresse hebben in een schilderij (of alle drie) en er op willen bieden, dan kunt u mailen naar artfeelings@mail.com.

Hoogvliet bied hulp

Op donderdag kreeg de voedselbank Krimpenerwaard bericht van supermarkt Hoogvliet dat zij na het zien van de nieuwsberichten over de inbraak bij elkaar zijn gekomen en besloten hadden om spullen te doneren. Zo kwam er donderdag een speciaal transport die onder andere knuffels, soep, cake, ijs, zakken appels, wortels en Wicky kwam brengen.

Meer hulp nodig voor Voedselbank Krimpenerwaard

De voedselbank is heel dankbaar voor alle geboden hulp. “maar er is nog meer en blijvende hulp nodig om de voorraden optimaal te krijgen en de gasten weer volledig te kunnen voorzien van goede voedselpakketten.” Aldus Randa, voorzitter van de voedselbank Krimpenerwaard. “wanneer er meer bedrijven of particulieren willen helpen, kunnen zij contact opnemen met de voedselbank: info@voedselbankkrimpenerwaard.nl of 0182-601259 / 0619805179″

Deze vrijdag is de voedselbank nog gesloten, er moet nog het een en ander geregeld worden. Maar volgende week , 17 november, zijn de gasten weer van harte welkom om een mooi voedselpakket te komen halen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio