15 C
De Bilt

Voor slechts 1 euro meedoen aan Kleedjesmarkt Bloemrijk Krimpen

Krimpen aan den IJssel – Op zaterdag 8 juni aanstaande wordt er in Bloemrijk rond de Vijverlaan een kleedjesmarkt georganiseerd. Iedereen kan voor slechts 1 euro een plekje ter grote van een parkeerplaats huren die dag, om daar eigen spulletjes te verkopen.

Kleedjesmarkt gratis voor Kids

Kinderen die mee willen aan de Kleedjesmarkt kunnen een gratis plekje krijgen, als zij aan slecht 2 voorwaarden voldoen: 1. ze moeten zich vooraf aanmelden en 2. ze mogen alleen (hun eigen) kinderspulletjes verkopen. Ook mensen die het liever iets commerciëler aanpakken zijn welkom. Meer plekken naast elkaar afhuren kan alleen in overleg met de organisatie.

Altijd vooraf aanmelden

Wel is het noodzakelijk dat iedereen zich aanmeld voor de Kleedjesmarkt voor 28 april 2019 via louisetteb48@gmail.com. Vragen kunnen ook via dit mailadres gesteld worden van tevoren. Vermeld in het mailtje je volledige naam. Ben 16 jaar of jonger vermeldt dan ook het telefoonnummer van (één van) je ouders, zodat wij altijd iemand kunnen bereiken als er vragen zijn. Ben je 14 jaar of jonger, dan moet er iemand bij zijn van 18 jaar of ouder. Bij aanmelden ontvang je een mailtje met een eigen nummer. Onthoudt dit nummer goed. Bij aanvang geef je dit door aan de organisatie en betaal je direct voor je plekje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio