-0.5 C
De Bilt

Volgende wegafsluiting Krimpenerwaard: N207 tussen aansluiting rotonde Middelblok en aansluiting Schoonhovenseweg

Om de weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voert de Provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de N207 tussen de rotonde Middelblok en de aansluiting Schoonhovenseweg. De oude bovenlaag asfalt wordt verwijderd, opnieuw geasfalteerd en voorzien van nieuwe belijning. Ook vindt er onderhoud plaats aan de brug Stolwijkervaart.

Wanneer?

Van woensdag 27 september 20.00 uur tot maandag 2 oktober 5.00 uur wordt er dag en nacht gewerkt om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken.

Afsluiting en omleiding N207

Tijdens de werkzaamheden is dit deel van de N207 afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Gouda. Lokaalverkeer van en naar Gouderak vanaf Sluiseiland is en blijft mogelijk. (Brom-)fietsers en landbouwverkeer van en naar Gouderak kunnen van Veerstalblok gebruik blijven maken.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met de Provincie Zuid-Holland per e-mail (zuidholland@pzh.nl) of telefonisch met het contactcentrum van de provincie Zuid-Holland via 070-4416622.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio