12.7 C
De Bilt

Werkzaamheden N210 tussen Bergambacht en Schoonhoven

De provincie voert van 28 augustus tot en met 9 september 2023 werkzaamheden uit aan de Provincialeweg en C.G. Roosweg (N210) in Bergambacht en Schoonhoven. De weg is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Om deze weg in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers, vervangt de provincie meerdere asfaltlagen in beide richtingen op de Provincialeweg. Het gaat om het gedeelte tussen rotonde Provincialeweg – Capellelaan en rotonde C.G. Roosweg – Rotterdamseweg.

Werktijden

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf maandag 28 augustus tot zaterdag 9 september. Er wordt gewerkt van maandagavond 28 augustus tot zaterdagochtend 2 september en van maandagavond 4 september tot zaterdagochtend 9 september, tussen 20.00 uur en 6.00 uur. Op zaterdag 2 september en zondag 3 september wordt er niet gewerkt.

Wat merkt u van de werkzaamheden?

Tijdens het werk is de weg in beide richtingen afgesloten. Het wegverkeer van en naar Schoonhoven en Bergambacht wordt omgeleid. Het openbaar vervoer blijft tijdens de werkzaamheden volgens zijn dienstregeling rijden. Ambulance, brandweer en politie kunnen gebruik blijven maken van deze weg. Buiten de werkuren is de weg open.

Omleidingsroute werk aan N210 tussen Bergambacht en Schoonhoven
Omleidingsroute werk aan N210 tussen Bergambacht en Schoonhoven – Beeld: provincie Zuid-Holland

Geluidsoverlast

Tijdens het werk aan de weg kunt u (geluid-)hinder ervaren.

Meer informatie

Voor vragen kunt u terecht bij de Provincie Zuid-Holland per e-mail: zuidholland@pzh.nl. Ook kunt u bellen naar het contactcentrum van de provincie Zuid-Holland via 070-4416622.

Omleidingen

De omleiding die voor het verkeer door de provincie is aangegeven is best fors. Via Gouda, Montfoort (U) en Lopik (U) naar Schoonhoven of andersom naar Bergambacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio