15 C
De Bilt

Winnaars Sinterklaasboeken komen uit Sneek en Krimpen aan den IJssel

Krimpenerwaard – Enkele weken geleden schreven wij een prijsvraag uit, waarbij 3 sinterklaasboeken gewonnen konden worden, van Maxime Meiland, Gordon en Roxanne Hazes. Het antwoord op de vraag waarmee de Pieten waren verdwenen was: de pakjesboot!

Leuk aantal deelnemers

Dit was de eerste prijsvraag die Regio Online voor haar lezers organiseerde. We waren toch nog verrast door het aantal van 103 deelnemers aan de prijsvraag. Vooral leuk om te merken was dat inzendingen uit verschillende delen van het land kwamen. Bijvoorbeeld Leeuwarden, Vlijmen, Sneek, Utrecht, Uithoorn, Landgraaf en Bergen op Zoom. Ook waren er meerdere inzendingen uit de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel.

De loting voor de winnaars

Met zoveel deelnemers moest er natuurlijk geloot gaan worden. We hebben daarom alle inzenders een eigen, willekeurig nummer gegeven en 2 nummers uit een pot met 103 kleine briefjes gehaald. Hier kwamen dus twee winnaars uit die beiden de 3 boeken kregen. De eerste winnaar wilde liever niet bij naam genoemd worden in dit artikel, maar we mochten wel laten weten dat het een meneer uit Sneek is. Van harte gefeliciteerd meneer uit Sneek, de boeken zijn vandaag aan u toegezonden, zodat de Sint ze nog op tijd ontvangt.

Tweede winnaar dichtbij

De tweede winnaar, of winnares eigenlijk woonde wel dichtbij. Daniëlle Hoogerdijk uit Krimpen aan den IJssel was de gelukkige winnares. Jeffrey Groen overhandigde één van de drie boeken aan Daniëlle, die zei dat haar drie kinderen hier heel blij mee zullen zijn. Ze vindt het in ieder geval prachtig voorleesboeken. Bij haar inzending had ze zelfs toegevoegd dat het ook voor haar kinderen met dyslexie een mooie verrassing zou zijn. Nou, we denken dat dit wel gelukt is Daniëlle. Veel plezier met voorlezen straks, namens de hele redactie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio