Woongebouw op scheepswerf Joh. van Duijvendijk in Krimpen in de voorverkoop

Krimpen aan den IJssel – De verkoopprocedure voor de ontwikkeling van een woongebouw aan de Werf Joh. Van Duijvendijk is van start! Na vele jaren leegstand heeft de gemeente Krimpen aan den IJssel de scheepswerf Joh. Van Duijvendijk in 2009 aangekocht om te ontwikkelen.

Insteekhaven met woongebouw met 52 appartementen

Op de oostelijke zijde van de insteekhaven komt een gebouw voor bewoning te staan. Zo verandert het gebied aan de IJsseldijk langzaam van industriegebied naar woon-werk locatie. De gemeente Krimpen aan den IJssel is op zoek naar een ontwikkelaar die het woongebouw en een nieuwe eigentijdse loods van ongeveer 52 appartementen wil ontwerpen en ontwikkelen.

Scheepswerf Van Duyvendijk- door Jeffrey Groen © Regio Online

Eigentijdse loods met parkeergelegenheid

De verkoop bestaat uit een woongebouw, een eigentijdse loods en bijbehorende parkeergelegenheid. De gemeente gaat in de toekomst de openbare ruimte tot een levendig en toegankelijk openbaar gebied ontwikkelen. Zo willen we de rivier en de werf weer verbinden met het centrum van Krimpen.

Aanmelden bij interesse

Geïnteresseerde partijen kunnen meer informatie over de opgave en procedure van de verkoop vinden op tender.akroconsult.nl/tender/werfvanduijvendijk. Aanmelden als geïnteresseerde partij kan tot 12 november 2021, 12.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio