14.8 C
De Bilt
donderdag, 21 september 2023

Zomerconcert Crescendo Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek – Op 1 juli a.s. geeft het Symfonisch Blaasorkest van muziekvereniging Crescendo weer een zomerconcert op het plein aan de Markt. Gisteravond was de laatste generale repetitie waar alle noten nog even werden bij gestuurd door dirigent Michael Engelbrecht.

Zomers en feestelijk programma

Zoals de titel “zomerconcert” al zegt, krijgt het concert een zomers tintje. Maar ook feestelijk door de nummers die gespeeld gaan worden zoals: muziek uit The Wizard of Oz en New Sounds In Disco. U hoeft tijdens de uitvoering niet te blijven zitten. Wie mee gaat in de muziek, zal graag met de voetjes van de vloer gaan.

Zomerconcert met 2 zangeressen

Tijdens het zomeravondconcert zullen twee getalenteerde zangeressen met een prachtige stem en een band het geheel nog meer opvrolijken. Isa Hartmans (12 jaar) en Marieke Krijgsman zullen samen met het orkest mooie nummers zingen.

Isa Hartman (12) (Foto: © Regio Online – Joke Rietveld)
Vast een voorproefje van het jonge talend Isa Hartmans

Gratis toegang

Het concert is 1 juli, het is gratis toegankelijk en start om 20.00u. Gehoopt wordt op mooi zomers weer, maar mocht het weer toch anders willen, dan verhuist het concert naar binnen in het Cultuurhuis.
Breng uw eigen stoel mee of huur er een bij de organisatie (€1,50), waarvan de opbrengst ten goede komt aan het orkest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio