14.8 C
De Bilt

Kom naar de zomermarkt bij De Schakel van Gemiva in Moordrecht

Activiteitencentrum De Schakel organiseert dit jaar wederom een zomermarkt op zaterdag 15 juni aan het Oosteinde 27 in Moordrecht. De markt is geopend van 13.00 uur tot 16.30 uur en biedt een scala aan activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden.

Tijdens de zomermarkt staan diverse activiteiten centraal, waaronder de verkoop van handgemaakte producten die met zorg zijn gemaakt door de cliënten van Activiteitencentrum De Schakel en andere activiteitencentra van Gemiva uit de regio. Bezoekers kunnen daarnaast deelnemen aan een spannende loterij en genieten van heerlijke zelfgebakken lekkernijen. Voor de jongere bezoekers zijn er leuke activiteiten georganiseerd, zoals een springkussen, waardoor het een gezellige en plezierige middag voor het hele gezin wordt. Kom genieten op deze zomerse festiviteit!

De Schakel

Activiteitencentrum De Schakel is één van de activiteitencentra van Gemiva, waar mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen tempo kunnen werken. Binnen het centrum zijn er verschillende arbeidsmatige groepen actief, zoals de tuingroep, de creatieve groep, de kaarsenmakerij, de keramiek- en industriegroep, en de belevingsgroep De Kroon.

Poster zomermarkt
Beeld: Gemiva

Opbrengst zomermarkt

De opbrengst van deze zomermarkt wordt gebruikt voor het organiseren van een feest voor de cliënten van De Schakel. De zomermarkt is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, ouders en bedrijven.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Activiteitencentrum De Schakel via 0182-37 84 55 of stuur een e-mail naar schakel@gemiva-svg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio