32 C
De Bilt
zaterdag, 13 augustus 2022

Zomermarkt Krimpen aan de Lek met popkoor Topaz

Krimpen aan de Lek – Op 25 juni was er weer een zomermarkt op de markt in Krimpen aan de Lek.
Het weer in de ochtend was druilerig waardoor er nog niet veel publiek was. Er stonden kramen verspreid over de markt en langs de winkels.

Karige zomermarkt

De zomermarkt toonde niet echt als een gezellige markt. Doordat de kramen wijd verspreid stonden, deed het geheel wat karig aan. Enkele kramen werden gevuld met eigengemaakte spullen, maar de meeste kramen werden bemand door de lokale winkeliers op het dorp, of voor het promoten van o.a. de bibliotheek en een lokale partij. Verder was er wel iets te eten te vinden. Het was de geur van de poffertjes en verse stroopwafels die vooral de markt aantrekkelijk maakte.

Popkoor Topaz en Crescendo

Ook het popkoor Topaz gaf wat leven aan de markt. Zij zongen de hele dag hun gezellige liedjes. Ook al moest dat in de ochtend schuilend onder parasols. Het popkoor vierde onlangs haar 15 jarige bestaan en is onderdeel van het
CVZI (Charles Vermeer ZangInstituut) te Capelle aan den IJssel.

Nog meer muziek was te horen bij de kraam van Crescendo. Ze stonden leden te werven voor het orkest. Je mocht de instrumenten in de kraam even uitproberen om te zien of het iets voor je is. Ook zoeken zij nog naar meer koorleden voor het grote Promconcert op 26-11-2022. Ze zitten nu op 55 mensen voor het koor, maar ze willen graag nog groter, ze willen naar 100 koorleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio