8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Anna Dam nieuwe raadsgriffier Tytsjerksteradiel

De werkgeverscommissie van de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel draagt mevrouw Anna Dam voor als raadsgriffier. Anna Dam (40 jaar) is nu nog adjunct-raadsgriffier van de gemeente Tytsjerksteradiel en woont in Burgum. Zij volgt de heer Onno de Vries op, die per 1 maart griffier van de gemeente Westerkwartier wordt.

Nieuwe griffier

De aanwijzing van de nieuwe griffier door de gemeenteraad staat gepland voor donderdag 27 januari. Voorzitter van de werkgeverscommissie de heer Gert van der Meijden is ingenomen met het aanstellen van mevrouw Dam. ‘Anna heeft de afgelopen drie jaar als adjunct-griffier er blijk van gegeven dat zij er klaar voor is om als griffier aan de slag te gaanBovendien was de samenwerking erg prettig, dus wij hebben alle vertrouwen in onze nieuwe griffier.’

Anna Dam

Anna Dam start per 1 maart 2022 met de werkzaamheden in haar nieuwe rol voor de gemeenteraad van Tytsjerksteradiel. ‘Ik kijk er naar uit een bijdrage te leveren aan de lokale democratie en het duale gemeentebestuur. De verbinding met de mienskip is daar een belangrijk onderdeel van’, aldus de nieuwe raadsgriffier.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio