20 C
De Bilt

Barrahûs fase 2 gaat in de verkoop

Leeuwarden – De bouwkavels in fase 1 zijn allemaal onder optie of verkocht. Dat betekent dat we door kunnen met fase 2. Vanaf vrijdag 24 mei (12.00) kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de loting.

Barrahûs, organisch ontwikkelen

Net zoals fase 1 wordt Barrahûs fase 2 een groene buurt voor ondernemende mensen. Een buurt voor echte pioniers. Waar wegen en kavels niet vastliggen. Het ontwerp is aan de bewoners zelf. Zo bepaal je zelf de grootte en vorm van je kavel, net als de afmetingen, het materiaal, de kleuren van je huis en de ligging van de weg.

De locatie van fase 2 ligt langs de Brédyk, ten zuiden van fase 1 en heeft een oppervlakte van ongeveer 30.000 m2. De verwachting is dat hier ruimte ontstaat voor ongeveer 25 tot 30 kavels. Het definitieve aantal is uiteraard pas bekend nadat alle kavels zijn uitgegeven. 

Informatiebijeenkomst

Op woensdag 22 mei organiseren we voor geïnteresseerden een informatieavond in het Fries Landbouwmuseum, Felling 6. De inloop is vanaf 19.00. We beginnen om 19.30 uur.

Op deze avond vertellen wij meer over de opzet van het project, de mogelijkheden, de kavelprijzen en het verdere proces rondom de verkoop van de kavels.

Voor deze informatieavond moeten geïnteresseerden zich aanmelden. Dat kan via de website van www.barrahus.nl.

Planning verkoop en loting

De officiële inschrijving start op vrijdag 24 mei 12.00 uur via de website www.barrahus.nl. De loting vindt plaats op 17 juni in Stadsschouwburg De Harmonie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio