12.8 C
De Bilt

Bezoek Middelsee tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni

Zaterdag 17 juni 2023 is de zestiende Dag van de Bouw! Bouw- en infrabedrijven stellen dan met trots hun bouwplaatsen open voor publiek. Ook Middelsee doet mee. Op deze dag openen de aannemers de bouwplaats en bieden zij een interactief programma voor jong en oud.

Wat is er te doen in Middelsee?

Tussen 10.00 uur en 15.00 uur kunnen bezoekers op verschillende locaties in Middelsee de werkzaamheden van dichtbij bekijken. Meerdere aannemers vertellen trots over hun werk. Neem bijvoorbeeld een kijkje onder de brug in de Redbadwei. Of ervaar zelf hoe het is om een kraantje te besturen. Daarnaast is het ook mogelijk om het bouwterrein van de appartementen van Huis aan de Haven te bezoeken. Dit is maar een kleine overzicht uit de activiteiten.

Algemene informatie

Docks, het informatiecentrum van Middelsee is deze dag het verzamelpunt. Geniet hier even van een kopje koffie met iets lekkers. Hier zijn ook medewerkers van IKC Middelsee aanwezig om u bij te praten over het nieuwe IKC. Daarnaast zijn de makelaars van Makelaardij Hoekstra en Makelaardij Friesland er tussen 10.00 uur en 12.00 uur om meer te vertellen over de verschillende projecten die op dit moment in de verkoop zijn of binnenkort gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio