16.7 C
De Bilt

Bosk-ent De Swalker te koop voor het goede doel

De Swalker (De Zwerver) ‘liep’ afgelopen zomer mee met Bosk. Nu Bosk is afgelopen, is hij op zoek naar een definitieve bestemming. Verenigingen, bedrijven, scholen en particulieren, iedereen met een buitenruimte kan een bod doen op De Swalker. De opbrengst van de veiling gaat naar de kinderafdeling van het Medisch Centrum Leeuwarden

Bosk voorbij: doe een bod op De Swalker

Inwoners en organisaties kunnen een bod doen. Stuur voor maandag 14 november een e-mail naar groenleeft@leeuwarden.nl met daarin het bedrag, uw naam, de toekomstige locatie van De Swalker en de reden waarom u De Swalker wilt adopteren. De winnaar krijgt bericht. De Buitendienst van de gemeente Leeuwarden zorgt ervoor dat De Swalker gratis op de nieuwe plaats komt te staan.

Een Swalker op uw terrein, waar moet u rekening mee houden?  

We willen De Swalker een goede plek geven waar men nog jaren plezier van hem heeft. Het is een kunstwerk en een ideale schuilplaats voor insekten en vogels. We plaatsen De Swalker alleen op eigen terrein en niet in de openbare ruimte. Daarnaast heeft De Swalker een vlakke en stabiele ondergrond nodig. Het kunstwerk is onderhoudsvrij.

Wie is De Swalker?

Tijdens Bosk stonden verschillende enten bij de toegangswegen van de stad Leeuwarden. Daar is alleen De Swalker nog van over. De Swalker is gemaakt door Alle de Jong en Daniel Veenstra van de buitendienst. Een flinke storm leverde het hout voor de kunstwerken. Het kunstwerk is 3 meter hoog en 2,5 meter breed. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio