16.3 C
De Bilt

Bouw ‘De Nieuwe Stelp’ feestelijk gestart op Ameland

Op maandag 8 mei vond de feestelijke start van de bouw van ‘De Nieuwe Stelp’ op Ameland plaats. Hierbij is een bouwbord onthuld door wethouder Piet IJnsen van Ameland en Jan Maarten Nuijens, voorzitter van de Raad van Bestuur van zorgorganisatie KwadrantGroep. Het bord staat symbool voor de start van de bouwwerkzaamheden op het terrein rondom Ons Hol.

Feestelijke start

Samen met het college van burgemeester en wethouders, raadsleden, ontwikkelaars, aannemer en andere betrokkenen werd de start van de bouw feestelijk gevierd. Alle aanwezigen werden door wethouder IJnsen bedankt voor hun inzet de afgelopen tijd. Jan Maarten Nuijens: “KwadrantGroep is blij dat cliënten en medewerkers nu echt uit kunnen kijken naar het gaan wonen en werken in het nieuwe appartementencomplex begin 2025”.

De Nieuwe Stelp

De voorbereidende werkzaamheden op het terrein zijn eind maart begonnen. In het nieuwe woonzorggebouw De Nieuwe Stelp komen 44 woningen en daarnaast vier zorgstudio’s voor eerstelijnsverblijf (ELV). In het midden van het gebouw liggen de centrale ruimtes zoals de ontmoetings- en recreatieruimte, de keuken en kantoren voor de zorg. De oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor het najaar van 2024.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio