21.9 C
De Bilt

Bouwbedrijf Swart uit Eastermar ontvangt 10e vignet Mei-inoar Meidwaan

 Eastermar – Maandag 12 november wordt door wethouder Gelbrig Hoekstra-Mozes aan bouwbedrijf Swart het vignet Mei-inoar Meidwaan uitgereikt. Het vignet wordt voor de 10e keer uitgereikt en is bedoeld voor bedrijven die kansen en mogelijkheden bieden voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft 3 jaar geleden de eerste kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt aangenomen en recent hebben ze een tweede kandidaat deze mooie kans binnen hun bedrijf geboden. “Werkgevers zoals bouwbedrijf Swart die bijdragen aan het realiseren van een inclusieve arbeidsmarkt moeten herkenbaar zijn en erkenning krijgen voor hun maatschappelijke bijdrage” aldus de wethouder.

Bouwbedrijf Swart

Bouwbedrijf Swart is al 100 jaar een begrip in de gemeente Tytsjerksteradiel en daarbuiten als veelzijdig aannemer. “Binnen het bedrijf kijken we samen met een jobcoach van de gemeente naar welke taken aangepast kunnen worden op de vaardigheden van de werknemer.

De maatschappij is aan het verharden waarbij alleen de laagste prijs geldt. Als bedrijf zijn we er trots op dat we tijd en ruimte kunnen bieden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en een kans te bieden binnen het bedrijf “ aldus directeur Taeke Offringa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio