8.8 C
De Bilt

Drugspand in De Westereen gesloten door burgemeester

Burgemeester Klaas Agricola heeft op woensdag 24 augustus 2022 een woning aan Miedloane in De Westereen gesloten. De sluiting is op grond van artikel 13b van de Opiumwet en geldt voor de periode van zes maanden. Deze sluiting gaat in per 24 augustus 2022 om 14:00 uur.

Harddrugs

Halverwege juni 2022 werd door de politie in de woning in De Westereen een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Ook waren er aanwijzingen dat er harddrugs in de woning werden geproduceerd. De burgemeester heeft daarom besloten de woning voor zes maanden te sluiten.

Doel sluiting pand in De Westereen

Het doel van deze tijdelijke sluiting is om een einde te maken aan de bekendheid en het gebruik van de woning als drugspand. Burgemeester Agricola: “Wy tolerearje hjir gjin hannel yn drugs. Dit soarget foar ûnfeilige situaasjes en hjir treed ik dan ek tsjin op. Dêrnjonken bringe drugs earnstige skea ta oan de sûnens.”

Melden helpt!

De handel en productie van drugs gaan vaak gepaard met overlast, criminaliteit en veiligheidsrisico’s. Ervaart u drugsoverlast en/ of vermoedt u dat er bij u in de buurt drugsproductie plaatsvindt? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio