9.4 C
De Bilt

Feesten en carbidschieten? Aanmelden kan tot 1 november

Ook dit jaar willen carbidploegen of organisaties het oude jaar afsluiten met carbidschieten of het nieuwe jaar beginnen met een feest. Carbidploegen en organisaties kunnen zich tot 1 november a.s. aanmelden voor het carbidschieten, voor het aanvragen van een evenementenvergunning/melding of voor subsidie.

Aanvragen evenementenvergunning of melding

Wilt u dit jaar een feest organiseren? Neem dan contact op met de gemeente voor het aanvragen van een vergunning of het regelen van een melding. Meer weten? Kijk op www.noardeast-fryslan.nl/jaarwisseling of neem contact op met de evenementencoördinator.

Carbidschieten: inschrijven voor de locatie kan tot 1 november 2022

Een echte traditie bij oudejaarsdag is het afschieten van carbid. Kijk voor de inschrijfmogelijkheden en de carbidlocaties op www.noardeast-fryslan.nl/carbidschieten. Is het de eerste keer dat u met carbid gaat schieten of staat uw voorkeurslocatie niet op de lijst? Neem dan contact op met de gemeente en stuur een mail naar jaarwisseling@noardeast-fryslan.nl.

Subsidie

Per dorpskern zijn er ook subsidiemogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Kijk voor meer informatie op www.noardeast-fryslan.nl/jaarwisseling.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio