10.5 C
De Bilt

Inwonersenquête toekomstig Huis van de Gemeente in Harlingen

Gemeente Harlingen onderzoekt wat inwoners van Harlingen belangrijk vinden voor het toekomstige Huis van de Gemeente. Dit doen wij in samenwerking met onderzoeksbureau Partoer uit Leeuwarden. Om de mening van inwoners op een zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijke manier op te halen, staat er een digitale vragenlijst open. Door alle waardevolle reacties krijgen we een steeds duidelijker beeld van hoe het toekomstige gemeentehuis eruit moet komen te zien.

Laatste week voor inwoners om stem te laten horen

Inmiddels is de vragenlijst al meer dan 850 keer ingevuld. Hier zijn wij ontzettend blij mee! Maar… we zouden graag nog meer ingevulde vragenlijsten ontvangen. Deze week is de laatste week waarin inwoners van gemeente Harlingen hun stem kunnen laten horen over het toekomstige gemeentehuis. De digitale vragenlijst staat tot 7 november open. Dat betekent dat de vragenlijst tot en met zondag 6 november ingevuld kan worden.

Scan de QR- code om naar de vragenlijst te gaan

Werkt de QR-code niet?

De digitale vragenlijst is ook te vinden op www.partoer.nl/harlingen Of bezoek het gemeentehuis. De baliemedewerkers kunnen helpen bij het invullen van de digitale vragenlijst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio