14.7 C
De Bilt

Polityk Kafee op 19 april

Dokkum – Benieuwd naar wat lokale politici vinden van het project Holwerd aan Zee en de uitslag van de provinciale statenverkiezingen van 15 maart? En wat houdt de ontvlechting precies in? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens het Polityk Kafee op 19 april in Dokkum.

Al geruime tijd worden raadsleden van de gemeente Noardeast-Fryslân voorafgaand aan de besluitvormende raadsvergaderingen geïnterviewd tijdens het zogeheten ‘’Fraachpetear’’.

Polityk Kafee

De interviewers van het Fraachpetear hebben de handen ineen geslagen om een Polityk Kafee te organiseren in Hotel Café Restaurant It Raedhûs in Dokkum, op steenworp afstand van het gemeentehuis. De gemeente Noardeast-Fryslân heeft bij het organiseren van het politiek café een faciliterende rol.

De verschillende onderwerpen zullen besproken worden met verscheidene interessante gasten, waaronder de burgemeesters van Noardeast-Fryslân en Dantumadiel, kandidaat-gedeputeerde voor Fryslân Femke Wiersma (BBB), statenlid en raadslid Fedde Breeuwsma (FNP) en raadsleden Jan Dekkema (CU), Johan Talsma (BVNL) en Marije van der Staal (S!N).

Iedereen is van harte welkom om het Polityk Kafee bij te wonen. De aanvangstijd is 20:15 uur. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio