7 C
De Bilt

Opening doortrapseizoen Tytsjerksteradiel

Het programma Doortrappen heeft als ambitie ouderen tot hun 100e veiliger te laten fietsen, zodat ze langer zelfstandig mee kunnen doen in de maatschappij.

Doortrappen in de Trynwâlden

W trappen af met een fietstocht voor ouderen in de regio van de Trynwâlden. De route is ongeveer 15 kilometer en gaat over veilige paden en wegen door de mooie natuur in de regio. Er is een tussenstop met wat lekkers. De fietstocht start om 10.00 uur bij Fietswereld Joustra in Aldtsjerk en wordt verzorgd door wethouder van verkeer Tytsy Willemsma.

Opgeven voor de fietstocht

Wilt u meefietsen? Dan ontvangen wij graag uw opgave via Doortrappencoördinator Rianne Wiersma, per e-mailadres r.wiersma@achtkarspelen.nl met vermelding van uw naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer. U mag natuurlijk ook iemand meenemen, in dat geval ontvangen we ook graag zijn of haar gegevens. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld u snel aan!

Start van een fietsgroep

Na de feestelijke opening start er rond eind april een fietsgroep voor ouderen in deze regio. De basis van deze fietsgroep zal gezelligheid en verkeersveiligheid zijn. De startdatum, dag en tijdstip zijn nog niet bekend en zijn in overleg met de deelnemers. We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers en ook naar een enthousiaste wegkapitein die de groep wil begeleiden en de routes van tevoren wil maken. Dit is tegen een vrijwilligersvergoeding. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met Rianne Wiersma via e-mailadres r.wiersma@achtkarspelen.nl

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio