8.9 C
De Bilt

Tot ziens Menameradiel

Menameradiel – Het aftellen is begonnen voor Menameradiel. Nog een paar maanden en dan zeggen we tot ziens tegen één van de oudste gemeenten van Fryslân, want deze  houdt op te bestaan. Vanaf 1 januari is Menameradiel onderdeel van de nieuwe gemeente Waadhoeke. Reden genoeg voor een reünie voor (oud) medewerkers.

Tot ziens zeggen tegen Menameradiel

Onlangs werd het monumentale gemeentehuis al in de verkoop gezet en nu moet ook een deel van de inventaris eraan geloven. Op 7 december is er vanaf 15.30 uur een bijzondere bijeenkomst voor iedereen die ooit bij de gemeente Menameradiel gewerkt heeft. Troubadour Piter Wilkens treedt op en er worden allerlei ludieke voorwerpen die met de gemeente te maken hebben geveild.

Pak uw kans!

De veilig is een uitgelezen kans om een uniek aandenken aan Menameradiel te bemachtigen. Zeg nou zelf, wie wil er geen pak met een geborduurd logo van Menameradiel. Bij de veilingitems zitten onder andere bodekostuums.

Heeft u bij gemeente Menameradiel gewerkt?

Dan is de gemeente op zoek naar u. Kom naar de reünie met veiling. U kunt zich nog opgeven tot en met 6 november 2017 via e-mail: nochienkear@menameradiel.nl
De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel; Villa Pardoes.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio