13.6 C
De Bilt

V.V. Jistrum verwelkomt Johannes Noorda als nieuwe hoofdtrainer

Voetbal Vereniging Jistrum is erg trots om te mogen melden dat Johannes Noorda de nieuwe hoofdtrainer wordt voor het komende seizoen 2023-2024. Met veel ervaring en expertise zal Noorda de zeer jonge ploeg uit de gemeente Tytsjerksteradiel begeleiden en verder ontwikkelen.

Noorda is een ervaren trainer die in zowel de 5e als 4e klasse van het zaterdag voetbal actief is geweest. Zo is hij onder andere twee seizoenen trainer geweest van S.V. Blauw- Geel 1915 en heeft hij bij fusieclub V.V. Westerkwartier mooie prestaties neergezet. Zowel de trainer als de spelers kijken uit naar de uitdagingen van het nieuwe seizoen.

v.v. Jistrum

Voorzitter Sytze Storm benadrukt het belang van bescheidenheid, maar ook de wil om vooruitgang te boeken: ”Bij V.V. Jistrum blijven we bescheiden, maar we willen vooruit en met deze jonge ploeg en een ervaren trainer zetten we een stap in de juiste richting.”

Met de aanstelling van Johannes Noorda als hoofdtrainer is V.V. Jistrum vol vertrouwen dat het nieuwe seizoen een periode van vooruitgang en ontwikkeling zal zijn voor de club.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio