7.7 C
De Bilt

Vlotte verkoop in Geerpark Heusden

Heusden – De vlotte verkoop in Geerpark zorgde de afgelopen maanden weer voor veel blije gezichten. Meer dan 100 toekomstige bewoners vonden er hun droomhuis, of grond om dit zelf te bouwen. Begin mei gingen 86 woningen en 26 kavels in deelgebieden Morgenrood en Tot Morgen in verkoop. In korte tijd was het gros hiervan verkocht/gereserveerd. Op 5 november 2020 volgde de laatste woning.

Morgenrood

In Morgenrood wordt al druk gebouwd. Hier ontwikkelt Van De Ven Bouw en Ontwikkeling BV 48 woningen. Allemaal volgens het MorgenWonen-concept, dus helemaal woonklaar. Op 7 september ging de spreekwoordelijke schop in de grond. Onlangs stonden de eerste woningen al overeind. Het streven is om in het eerste kwartaal van 2021 de eerste woningen op te leveren, uiteraard onder voorbehoud van het weer en externe invloeden.

Tot Morgen

In Tot Morgen wordt al gebouwd door Samenbouwen.In.Geerpark. Daarnaast komen er zowel fraaie woningen van Geerpark BV (een samenwerkingsverband van Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans Ontwikkeling) als vrije kavels. Dat het een unieke kans is om te wonen op een exclusieve plek, omringd door veel groen en water bleek wel uit de belangstelling. Yvonne Vos van de Kavelwinkel: “Er was zoveel interesse voor de verkoop van de kavels dat we helaas ook veel mensen moesten teleurstellen.

We hopen hen straks in Nieuwe Morgen opnieuw kans te kunnen bieden op een mooie kavel.” De bouw van de 38 projectwoningen in fase 1 van Tot Morgen start begin februari 2021. In dezelfde bouwstroom worden de 28 huurwoningen voor Woonveste meegenomen. Als alles voorspoedig verloopt dan worden de eerste woningen in Tot Morgen voor kerst 2021 opgeleverd en in de verkoop gaan.

Toekomst

Wie ook graag in Geerpark wil wonen heeft nog kans: de verkoop van de tweede fase Tot Morgen start komend voorjaar. Kijk voor meer informatie op: www.totmorgengeerpark.nl of schrijf in voor de nieuwsbrief. Bouw je liever zelf geheel naar eigen wens? Dat kan straks ook in Nieuwe Morgen, dat naast Tot Morgen is gelegen. Zodra deze kavels in de verkoop gaan wordt dit als eerste bekendgemaakt via de nieuwsbrief van de Kavelwinkel. Zoals het er nu naar uitziet wordt daar naar verwachting na de zomer 2022 gestart met de bouw van de woningen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op: www.morgenwoneninvlijmen.nl, www.totmorgengeerpark.nl, www.dekavelwinkel.nl en voor de verhuur van de 28 woningen van Woonveste binnenkort op www.woonveste.nl.

Veel groen

In Geerpark word je omringd door het groen. Het is een heerlijke plek om thuis te komen na een drukke dag werken. Of om lekker te wandelen, ontspannen en de natuur te ontdekken, in en om de wijk. Kinderen struinen over het laarzenpad, zoeken beestjes in de waterslinger en snoepen van het fruit uit de boomgaard. Spelen is er een echt avontuur. Geerpark is geen gewone woonwijk.

100% elektrisch

Maar één van de meest duurzame van Nederland en 100% elektrisch. De woningen zijn comfortabel en energiezuinig, met mooie duurzame materialen en zonnepanelen op het dak. Volledig gebouwd voor de toekomst. Met voorzieningen dichtbij, in het dorp Vlijmen en in Den Bosch om de hoek. De eerste bewoners voelen zich er al helemaal thuis, samen in een hofje of vrijer op een zelfbouwkavel. Meer weten? Kijk op www.geerpark.nl, www.facebook.com/geerpark of volg ons via twitter (@geerpark).

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio