15.7 C
De Bilt

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten werkgevers

Minder dan 20% van de werkgevers heeft mensen met een arbeidsbeperking in dienst. Fryslân Werkt en Onbeperkt aan de Slag willen dit radicaal veranderen. Iedereen verdient een eerlijke kans op een passende plek op de arbeidsmarkt.

Daarom organiseren ze op donderdag 27 oktober van 13.00-16.30 uur een Meet & Greet in Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden. Werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten hier Friese en landelijke werkgevers. Samen gaan ze in gesprek over werk, vacatures, de zoektocht naar de perfecte baan en over baankansen in de toekomst.

Werkzoekenden met een arbeidsbeperking ontmoeten werkgevers

De Meet & Greet is bedoeld voor alle Friese werkzoekenden die graag aan het werk willen, maar door een arbeidsbeperking wel wat hulp kunnen gebruiken. Er zijn een flink aantal werkgevers aanwezig die nieuwsgierig zijn naar je talent en motivatie en niet kijken naar je wat je hebt.

“Elke werkzoekende verdient het om beoordeeld te worden op talent en motivatie en niet op welke beperking of handicap dan ook. Ik ben erg blij dat er zoveel werkgevers en deelnemers zich hebben aangemeld. Ik wens ze allemaal veel open gesprekken toe zonder aannames en vooroordelen.” -Abel Reitsma, voorzitter Fryslân Werkt-

Leerlingen van het Voortgezet Speciaal- en Praktijkonderwijs zijn welkom

Van 13.00 tot 14.00 uur hebben we speciaal voor jou tijd gereserveerd om werkgevers te ontmoeten. Vertel waar je goed in bent en ontdek wat zij belangrijk vinden. Natuurlijk mag je begeleider van school mee als je dat prettig vindt!

Meld je voor 25 oktober 2022 aan!

Op fryslanwerkt.nl/agenda/meet-en-greet-27-oktober-2022 vind je meer informatie en kun je je aanmelden.

De organisatie

Fryslân Werkt ondersteunt werkgevers in Friesland bij het bieden van werk en het vinden en behouden van personeel. Ook helpen wij iedereen die moeite heeft om zelfstandig een baan te vinden en te behouden.

Onbeperkt aan de Slag verbindt werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers met elkaar. Omdat werken voor iedereen goed is en een inclusieve en diverse organisatie een rijkere organisatie is.

“Beperkingen hebben we allemaal. Dat mag geen belemmering zijn voor een kans op een werkplek. Wij zijn supertrots dat Friesland als eerste regio heeft gekozen voor weer een fysieke bijeenkomst. Vorig jaar hadden we in Friesland het grootste aantal (online) deelnemende werkzoekenden van alle regio’s! Dat belooft wat voor de 27e!” -Saskia Rosmalen, gepassioneerd directeur van Onbeperkt aan de Slag-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio