15 C
De Bilt

Adventure Valley Landgraaf houdt een Jubileumactiviteit vanwege 10-jarig bestaan

Adventure Valley Landgraaf bestaat 10 jaar. Dit viert het klimpark met een speciale activiteit op vrijdag 19 augustus: Nachtklimmen. Je kunt dan van 20:00 tot 00:00 uur veilig de uitdaging aangaan. Vanuit het klimparcours heb je dan een uniek uitzicht over de vallei van Landgraaf, zeker in combinatie met de zonsondergang. Een bijzondere ervaring ligt in het verschiet, ook als je kiest voor de Alpine Coaster. LET OP: deze activiteit is niet gratis en kost tussen de € 20,00 en € 30,00.

Klimmen

Duik je het klimpark in? Het klimpark is gelegen op een heuvel wat jou een extra hoogtegevoel geeft. Je kunt klimmen tot 12 meter hoog, met verrassende en uitdagende klimobstakels onderweg. Kies je voor de Alpine Coaster? Dan zoef je met zo’n +- 45 km/h door een bochtig parcours de berg af.

Safety first

Het is ook jezelf overwinnen, uitdagen, prikkelen, de spanning opzoeken en vooral veel plezier maken, op veilige wijze. Tijdens alle activiteiten ben je veilig gezekerd met het ‘one-click’ zeker systeem. Je klikt één keer vast en je bent de gehele route gezekerd.

Adventure Valley Landgraaf 10 jaar

Al 10 jaar lang is dit avontuur van Nederland te vinden in het zuiden van Limburg. Ga deze zomer het avontuur aan en breng een bezoek aan één van Europa’s grootste klimparken. Adventure Valley Landgraaf biedt zich aan voor een uitdagend dagje uit, geschikt voor jong en oud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio