7.7 C
De Bilt

Boyband Fource treed op in Theater aan het Vrijthof in Maastricht

Maastricht – Nadat de jongens elkaar leerden kennen bij de audities voor het Junior Songfestival, gingen ze door als boyband Fource, wonnen het Junior Songfestival van 2017 en werden vierde in het overall klassement van het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Sindsdien laten ze meisjes in katzwijm vallen en scoren ze de ene na de andere megahit.

Van een andere kant laten zien

In deze theatertour zien we Ian, Jannes, Niels en Max van een heel andere kant. Geen groots, uitbundig concert met duizenden springende fans, maar mooie liedjes gebracht in een intieme setting, om van te genieten vanaf je theaterstoel. Ze zingen hun eigen Nederlandstalige nummers (Weg van jou, Sterren van de hemel) én Engelstalige covers van bekende artiesten. Voor het eerst in Zuid-Limburg, in Theater aan het Vrijthof, dus een kans om niet te missen!

Intiem theaterconcert

Tijdens dit concert sta je niet met duizenden andere fans te hopen dat je een glimp opvat van de knappe boys, maar zit je rustig op je eigen plekje. Zo wordt de veiligheid gewaarborgd en kun je op en top genieten van de jongens en hun prachtige stemmen. Ze zingen hun eigen Nederlandstalige liedjes, zoals Weg van jou, Sterren van de hemel en Feller dan het licht. Daarnaast zingen ze ook bekende Engelstalige covers, soms – voor deze speciale gelegenheid – in een intiemer jasje…

Wie zijn boyband FOURCE?

De populaire boyband bestaat uit Max (17), Jannes (17), Niels (15) en Ian (16). Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. Met inmiddels 20 nummer-1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en een reeks uitverkochte concerten, ligt dit doel binnen handbereik.

Mooie kans

Hun eerste overwinning was tijdens het Junior Songfestival, vervolgens werden ze vierde in het overall klassement van het Junior Eurovisiesongfestival in Georgië. Ze sleepten nominaties en prijzen in de wacht en nú is er de theatertour. Mis dit intieme spektakel niet; een kans om de jongens zo te zien, komt niet snel meer voorbij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio