13.3 C
De Bilt

Brunssum Samen aan zet roept op: deel jouw mening over Brunssum!

Brunssum – Als je in Brunssum woont of werkt heb je vast wel een mening over wat het leven in Brunssum mooi maakt, maar ook over wat er beter kan. Die onderwerpen vormen de basis voor het project Brunssum Samen aan zet.

Maak je gedachten bekend

Vanaf dinsdag 6 juli kun je jouw gedachten over Brunssum Samen delen door het invullen van een korte vragenlijst. Deze vragenlijst staat de hele maand juli open om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om hem in te vullen. Je kunt de vragenlijst invullen via: https://enquete.toponderzoek.com/Samenaanzetpers

Vervolgstappen Brunssum samen


De resultaten worden na afloop van het onderzoek verzameld en vormen de basis voor de werksessies die in het najaar plaatsvinden. Tijdens deze werksessies (waar je je ook voor kunt aanmelden!) gaan Buurtverbinders en Brunssumers samen aan de slag om uit de resultaten van het onderzoek keuzes te maken en deze om te zetten in uitvoerbare plannen voor Brunssum. Samen de handen uit de mouwen om Brunssumse dromen werkelijkheid te laten worden!

Website

Alle achtergrondinformatie over het project Brunssum Samen aan zet is vanaf nu te vinden op de website www.brunssumsamenaanzet.nl. De website wordt steeds aangevuld met de laatste informatie, nieuwste ideeën en initiatieven en de stappen die door het project én door Brunssumers worden gezet.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio