De 24 uurs van Maastricht geannuleerd

Maastricht – De 24 uurs van Maastricht, het Bierfestival dat op 5 en 6 juni zou plaatsvinden, is geannuleerd. Het festival zou plaatsvinden rondom de locaties D’n Hiemel, Helpoort en Faliezusterpark.

Bierfestival Geannuleerd

Gezien de ontwikkelingen rondom de coronacrisis, ziet de biervereniging PINT zich genoodzaakt om het festival dit jaar af te gelasten. Geplande maatregelen, zoals het verbieden van grootschalige evenementen, staan gepland tot 1 juni, maar ook daarna is er onzekerheid over hoe de situatie zich zal ontwikkelen. De organisatie heeft mogelijkheden bekeken om het festival naar een later moment te verplaatsen, maar kwam tot de conclusie dat er geen passende alternatieven zijn. Mensen die tickets in de voorverkoop hebben gekocht krijgen binnenkort een e-mail over de terugbetaling. De organisatie laat weten al in beraad te zijn geweest over de 24 uurs van Maastricht 2021.

De 24 uurs van Maastricht

In 2007 kwam biervereniging PINT regio Limburg op het idee om een geheel nieuw jaarlijks bierfestival in Maastricht te organiseren: de 24 uurs van Maastricht. Producten worden aangeboden in kleine proefglaasjes van 15 cl inhoud om bezoekers kennis te laten maken met speciaalbieren in een bijzondere bourgondische ambiance. ‘We willen mensen overtuigen meer en vaker speciaalbier te drinken in plaats van gewoon pilsener’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Nieuws uit deze regio

Advertentie

spot_img