2 C
De Bilt
dinsdag, 28 maart 2023

Drill & Music Show uit Noorwegen in Brunssum

Brunssum – donderdag 27 juni 2019 geeft de King’s Guard uit Noorwegen een optreden in Brunssum naaar aanleiding van hun bezoek aan de plaatselijke NAVO basis. De King’s Guard bestaat uit een muziekkorps en een exercitie-eenheid. Vanaf 16.30 uur geeft de King’s Guard een spectaculaire Drill & Music Show op het Lindeplein. Toegang is gratis!

King’s Guard Noorwegen

De King’s Guard is op tournee door Europa. Op donderdag 27 juni bezoeken ze de NAVO-basis in Brunssum. Als cadeau aan de Brunssumse bevolking geeft de King’s Guard aansluitend een show op het Lindeplein.

Top spektakel

De King’s Guard, opgericht in 1856, bestaat uit circa 130 mannen en vrouwen. De eenheid, onderdeel van het Noorse leger, zorgt jaarlijks voor internationale furore met perfect verzorgde uitvoeringen van adembenemende choreografieën van militaire formaties. Top spektakel, Dit jaar voor Nederland alléén in Brunssum te zien!

De show op het Lindeplein in Brunssum duurt ongeveer een uur. Op muziek van de muziekband laten de leden van de drill band een aantal strak geregisseerde en uitgevoerde oefeningen zien.De King’s Guard trad 7 jaar geleden, in juni 2012, ook al eens op in Brunssum.

Afsluiting Lindeplein

Vanwege het optreden van de King’s Guard zal het Lindeplein op donderdagmiddag 27 juni tijdelijk voor al het verkeer zijn afgesloten.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio