20 C
De Bilt

Ideeënmarkt in het stadhuis van Heerlen op 4 juni

In het stadhuis van Heerlen wordt op dinsdagavond 4 juni, tussen 19.00 en 21.30 uur, een ideeënmarkt gehouden. Dit gebeurt op initiatief van de gemeenteraad. Iedereen met een idee om de stad te verbeteren is van harte welkom om mee te doen.

De ideeënmarkt is bedoeld om inwoners van Heerlen meer bij de politiek te betrekken en om hun kennis en invloed beter in te zetten. De markt is niet bedoeld voor ideeën met een commercieel belang en de ideeën moeten direct ten goede komen aan de Heerlense samenleving.

Hoe gaat de ideeënmarkt in zijn werk?

Iedere deelnemer krijgt een marktkraampje om zijn of haar idee te presenteren en mensen hier enthousiast voor te maken. Dit gebeurt in de hal van het stadhuis. De raadsleden en andere bezoekers lopen langs de kramen en gaan in gesprek met de deelnemers.

Na afloop worden alle ingediende ideeën besproken door de raadsleden. Dan wordt ook duidelijk of en op welke manier de ideeën een vervolg krijgen.

Aanmelden vóór 20 mei

Het aanmeldformulier vindt u op heerlen.nl/ideeenmarkt. Stuur het ingevulde formulier terug naar idee@heerlen.nl of stuur het per post naar Gemeente Heerlen, afdeling Griffie, Postbus 6400 AA, Heerlen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio