14.1 C
De Bilt

Kerststad Valkenburg lanceert nieuwe website

Valkenburg – Tijdens deze warme dagen in de nazomer, krijgt de organisatie al de eerste aanvragen binnen voor tickets voor Kerststad Valkenburg – European City of Christmas 2018. Gelukkig is de vernieuwde informatieve site waarbij het accent ligt op ‘beleving’ er klaar voor. Het Kerstevenement begint op 15 november 2019 om 10.00 uur en eindigt op zondag 5 januari 2020 om 17.00 uur. En als enige kerstmarkt en -stad in Nederland is Kerststad Valkenburg genomineerd voor de prestigieuze European Best Christmas Market 2020.

Verbeteringen website Kerststad

De website www.kerststadvalkenburg.nl is volledig in een nieuw jasje gestoken, staat vol verhalen in meerdere talen en is gebruiksvriendelijker gemaakt. De menustructuur met kopjes als ‘Te doen’, ‘Proef de sfeer’ en ‘Veelgestelde vragen’ maakt de gast bijvoorbeeld snel wegwijs in de website. En voor bezoekers is het nu ook eenvoudiger en sneller om tickets te bestellen. Temeer omdat alle tickets voor Kerststad Valkenburg via één website te boeken zijn. De website is ‘responsive’ en hiermee zowel voor smartphone als ook voor tablet gebruikers geschikt. Het User Generated Content systeem maakt de mogelijkheden compleet – dat met hashtags en geolocaties – foto’s van bezoekers kan doorplaatsen op de site.

Kerststad Valkenburg – Foto: © Visit Zuid-Limburg

Kerststad Valkenburg

Activiteiten als Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerstmarkt Fluweelengrot, Kerstminiaturen MergelRijk, Winter Wonderland, Christmas Fairytales Parade, Route d’Amuse, Santa’s Village, Winters Sprookjesbos en Romeinse Katakomben maken het verhaal compleet.

Kinderen

En speciaal voor kinderen en hun begeleiders, is er op woensdag Kinderkerststad met leuke activiteiten en gratis VIP tickets voor de speciale VIP locatie langs de Christmas Fairytales Parade. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert Veenhuizen, voorzitter van Stichting Kerststad Valkenburg via 043-4583590.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio