2.6 C
De Bilt

Maandelijkse Heuvelland Cinema geopend door Rotary Gulpen-Heuvelland met Oscarwinnaar DRUK

Heuvelland Cinema presenteert zondag 11 december aanstaande de dramafilm en Deense Oscarwinnaar DRUK, met een Scandinavische cast en geregisseerd door Thomas Vinterberg. Zo kun je in je eigen regio genieten van een door het publiek en critici bejubelde film en steun je daarmee ook nog eens de goede doelen van Rotary Gulpen-Heuvelland. Een film die de gevolgen van een doordacht alcoholpromillage in het bloed van vier middelbare school docenten blootlegt. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom in het vernieuwde Gulper Hoes voor de Heuvelland Cinema zodat er nog voldoende tijd is om een consumptie te bestellen aan de sfeervolle bar, voordat de film om 20.00 uur begint.

Prijswinnende film DRUK

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door dit gegeven beginnen Martin en drie collega-docenten op een middelbare school aan een opmerkelijk experiment waarbij ze de hele dag een constant en weldoordacht alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De constante roes leidt weliswaar tot goede resultaten maar er ontstaan ook grote problemen. Met actrice Maria Bonnevie en acteurs Mad Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe en Magnus Millang. Naast de Oscar in 2021, won de film in totaal 44 prijzen.

uc?id=14MpexJ10iJfnZvZoom3g0o2J oAGOKAQ
© DRUK

Zuid-Limburgse Goede Doelen

De toegangsprijs voor de films bedraagt € 12,50 en de opbrengst is in zijn geheel bestemd voor de lokale goede doelen die door Rotary Club Gulpen-Heuvelland worden ondersteund. De goede doelen zijn Stichting Wensulance, Buddies NL en Hart- en vaatonderzoek MUMC.

Praktische informatie en reserveren Heuvelland Cinema

In de directe nabijheid van het Gulper Hoes in de Rosstraat in Gulpen is ruim parkeergelegenheid aanwezig. De entreekaarten voor de film zijn verkrijgbaar via de website. Het is ook mogelijk kaartjes te kopen aan de avondkassa, wel met het risico dat de filmzaal uitverkocht is. Je kunt “Vriend van Heuvelland Cinema” worden voor 80 euro. Voor dat bedrag krijg je 8 toegangskaarten die gedurende één jaar geldig blijven.

Dat betekent dus een korting van 20 euro, oftewel 2,50 euro korting per entreekaartje – vergeleken met de toegangsprijs in de losse verkoop. “De Vrienden”- entreekaarten zijn niet persoonsgebonden en zijn vrijelijk te gebruiken. De kaarten zijn eveneens overdraagbaar. Op de website kun je een vriendenlidmaatschap afsluiten. Aanmelden voor “Vriend van Heuvelland Cinema” kan ook via info@heuvellandcinema.nl. Zie voor verdere informatie www.heuvellandcinema.nl.

Rotary Gulpen-Heuvelland

Techniek en organisatie van Heuvelland Cinema zijn in handen van Rotary Club Gulpen-Heuvelland. Rotary Club Gulpen-Heuvelland organiseert onder andere iedere 2de zondagavond van de maand een filmavond voor de goede doelen projecten van de club. Rotary Gulpen-Heuvelland is een serviceclub in de regio met momenteel 30 leden. De leden van de club zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen te verbeteren.

Samen met andere clubs realiseren de leden projecten om de uitdagingen van deze tijd aan de pakken. Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld zijn er Rotary clubs. “Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: we helpen actief mee om het verschil te maken en we sluiten vriendschappen voor het leven’ aldus voorzitters Bernadette Franssen en Erik Plum.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio