15.1 C
De Bilt

Maastricht Sport beweegt het Vrijthof op Koningsdag

Maastricht – Tijdens Koningsdag, op vrijdag 27 april, verzorgt Maastricht Sport samen met het Oranje Comité Maastricht een sportief programma op het Vrijthof. Een aantal (Maastrichtse) verenigingen waaronder Basketbal Club Kimbria en mountainbike vereniging Trailz043, is die middag van 13.00u tot 17.00u, samen met Maastricht Sport aanwezig om jong en oud kennis te laten maken met hun vereniging en de sport die ze aanbieden. 

Van voetbal tot Spartan Run

Nagenoeg het hele Vrijthof zal op Koningsdag in het teken staan van sport & spel. Niet alleen pakken BC Kimbria en Trailz uit met een spannend parcours en basketbal challenge, ook de organisatie van Spartan Run is aanwezig met een aantal uitdagende obstakels. Tot slot vinden in het kader van ‘Voetbal beweegt de stad’ diverse voetbalactiviteiten plaats. Kortom, een sportieve middag voor jong en oud om lekker in beweging te komen en kennis te maken met sporten die je altijd al een keer wilde proberen.

Deelname gratis op Vrijthof

De activiteiten op het Vrijthof vinden plaats tussen 13.00u en 17.00u en zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor elke afzonderlijke sport geldt dat er professionele begeleiding aanwezig is. Bovendien is er volop gelegenheid om meer informatie te krijgen over de activiteiten van Maastricht Sport en de betreffende sportclubs. Naast het sportieve programma zorgt Stichting Cultura Mosae voor een sfeervol muzikaal programma dat plaatsvindt vanaf het podium op de kiosk.

Maastricht Sport

Maastricht Sport is de verzelfstandigde sportorganisatie van de gemeente Maastricht. Gevestigd in het Geusseltbad op het Geusseltpark, faciliteert, beheert, ondersteunt, exploiteert, organiseert en verbindt Maastricht Sport sporten & bewegen in Maastricht. Kortom, Maastricht Sport beweegt de stad letterlijk en figuurlijk.

Kijk voor meer informatie over Maastricht Sport op www.maastrichtsport.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio