2.4 C
De Bilt

Nieuw Openluchttheater geopend met driedaags muziekprogramma

Brunssum – Met een spectaculair programma dat drie dagen duurt, viert Brunssum in september de opening van het vernieuwde Openluchttheater. De voorstellingen, op vrijdag 10-zondag 12 september, bieden een mix van film, kindertheater en concerten door het Nederlands Douane Orkest, Guido’s Orchestra en het Maastrichts Salon Orkest.

Dit zijn de voorstellingen:

Vrijdag 10 september – Nederlands Douane Orkest

Een optreden door het Nederlands Douane Orkest, onder leiding van chef-dirigent Björn Bus. Het orkest, 60 personen groot, bestaat uit een symfonisch blaasorkest en een slagwerkgroep.

Het orkest wordt begeleid door de 13-jarige Emma Kok, die onlangs de Voice Kids won, en door zanger Martin van der Starre.

Het concert begint om 20 uur. Kaartjes zijn 5 euro per persoon. In deze prijs zijn twee consumpties inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via tickli, https://shop.tickli.nl/event/NederlandsDouaneOrkest

Zaterdag 11 september – kindervoorstelling: Hakim (van Sesamstraat)

Theaterartiest en mimespeler Hakim (bekend van Sesamstraat) komt met een verrassende show voor kinderen van alle leeftijden (vanaf 2 jaar). Hakim betekent: veel lachen. Maar ook: veel meedoen. Gek en geestig, dat is ‘Hakim op z’n best’.

De voorstelling in het openluchttheater begint om 10.30 uur. Kaartjes zijn 2 euro per persoon en verkrijgbaar via tickli, https://shop.tickli.nl/event/Hakim

Zaterdag 11 september – Guido’s Orchestra

Samen met zangeres Wendy Kokkelkoren brengt Guido’s Orchestra een dynamische, spetterende show, met een mix van klassiek en pop, onder leiding van componist en dirigent Guido Dieteren.

Het concert begint om 20 uur. Kaartjes zijn 5 euro per persoon. In deze prijs zijn twee consumpties inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via tickli, https://shop.tickli.nl/event/GuidosOrchestra

Zondag 12 september – Maastrichts Salon Orkest

Het Maastrichts Salon Orkest is een 5-koppig ensemble, bestaande uit leden van het Johan Straus Orkest van André Rieu. Rieu richtte ooit het Maastrichts Salon Orkest op en is nog steeds samensteller van het repertoire, bestaande uit licht klassieke muziek. De voorstelling is onder leiding van violist en pianist Frank Steijns.

Het concert begint om 10.30 uur. Kaartjes zijn 5 euro per persoon. In deze prijs zijn twee consumpties inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via tickli, https://shop.tickli.nl/event/SalonOrkest

Zondag 12 september – Film: Mamma Mia 2!

Mamma Mia, Here We Go Again! is een vrolijke romantische musical met een sterrencast. die zich afspeelt op een zonovergoten Grieks eiland. De film is een ode aan de muziek van Abba, met nummers als ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Super Trouper’, ‘Waterloo’, en nog veel meer.

De filmvoorstelling begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn 5 euro per persoon. In deze prijs zijn twee consumpties inbegrepen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via tickli, https://shop.tickli.nl/event/mammamia2

Openluchttheater Vijverpark

Het Openluchttheater is gelegen in het Vijverpark, in het centrum van Brunssum.

Het openluchttheater, oorspronkelijk gebouwd in 1951, is onlangs ingrijpend vernieuwd. Daarbij is een overkapping geplaatst waardoor voorstellingen ook bij regen doorgang kunnen vinden. Het theater biedt ongeveer 600 zitplaatsen.

In de nabijheid van het theater is voldoende gratis parkeergelegenheid, onder meer op het Lindeplein en het Alsdorfplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio