15.7 C
De Bilt

(Rol) stoel voor mijnheer Santerse in de Rode Beuk

Simpelveld – Toen meneer Santerse onlangs in d’r Durpswinkel kwam voor het lenen van een rolstoel, maakte hij gelijk ook kennis met de gezelligheid in de Rode Beuk. Meneer Santerse was meteenenthousiast en sindsdien komt hij graag in de Rode beuk en is hij er een graag geziene gast. Hij vindt dat er een hele gezellige sfeer hangt in de Rode Beuk en dat het er super gezellig uitziet.

Pas verhuisd

Meneer Santerse is onlangs verhuisd vanuit het westen naar Simpelveld en ervaart De Rode Beuk als een uitstekende manier om te integreren. Hij vindt de mensen gezellig die er komen. Het zijn veelal leeftijdgenoten waarmee hij eindeloos herinneringen aan vroeger kan ophalen. Meneer Santerse: “Je kunt beter een goede buur hebben dan een verre vriend. D’r Durpswinkel is een goede buur voor mij.”

D’r Durpswinkel

Voor meneer Santerse betekent de hulp die hij tot nu toe van d’r Durpswinkel gekregen heeft heel veel. Hij heeft al met verschillende hulpvragen aangeklopt bij d’r Durpswinkel en hij vindt het geweldig dat d’r Durpswinkel zo snel probeert om met een passende oplossing te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio