16.5 C
De Bilt

Tweede editie Stad-als-Speeltuin-Dag in Heerlen-Centrum

Heerlen-Centrum laat zich opnieuw van haar meest speelse kant zien tijdens de tweede Stad-als-Speeltuin-dag op zaterdag 25 mei. Tijdens deze editie van dit centrumbrede evenement worden de Stad als Speeltuin-attracties opnieuw in het zonnetje gezet, net als lokale creatieven, makers, sporters, ondernemers en verenigingen. Het goedgevulde programma van de Stad-als-Speeltuin-dag loopt van 11.00 tot 17.00 uur en laat zien wat Heerlen-Centrum allemaal te bieden heeft!

Stad-als-Speeltuin: van Elfspellentocht tot klimparcours

De Stad-als-Speeltuin-Dag is een tof evenement voor jong en oud waarbij plezier maken voorop staat. Overal in Heerlen-Centrum valt wel iets te beleven: spel, sport, dans, muziek, theater en kunst het maakt allemaal onderdeel uit van de Stad-als-Speeltuin-dag. Volg één of meerdere rondleidingen, beklim gebouwen en andere objecten in de openbare ruimte, kom dansen in de straten en op de pleinen, laat je fantasie los op gebruikte materialen.

Help Heerlense kunstenaars bij het maken van unieke buitenkunstwerken, zie hoe BMX-ers en skaters de meest adembenemende stunts uithalen en neem deel aan de spellentocht langs elf locaties waarbij meedoen veel belangrijker is dan winnen. Om 11.00 uur vieren we samen de dag met centrumwethouder Jordy Clemens op de Bongerd. Uiteraard is iedereen welkom bij dit moment. Het volledige programma inclusief locaties en tijden staat vermeld op www.heerlen.nl/stadalsspeeltuin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio