8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

UITagenda voor Heerlen

Heerlen Achter de schermen is de afgelopen maanden samen met Heerlen Mijn Stad gewerkt aan de ontwikkeling van een online agenda met Heerlense ‘uitjes’. De UITagenda wordt vandaag, met de start van het evenement Wintertijd op het Pancratiusplein, gelanceerd. Het overzicht is nu nog beperkt door de coronamaatregelen, maar laat wel in een oogopslag zien welke activiteiten wel doorgaan. Wethouder Jordy Clemens vindt de UITagenda een belangrijke aanwinst voor Heerlen als evenementenstad.

UITagenda

“We willen het culturele aanbod op één plek overzichtelijk samenbrengen. Makkelijk voor inwoners en bezoekers. Maar de agenda en bijbehorende website van Heerlen Mijn Stad maken ook onze evenementen en culturele instellingen beter zichtbaar.”   

Heerlen Mijn Stad hield al sinds jaar en dag een online evenementenagenda bij voor het centrum van Heerlen. Deze is nu uitgebreid naar de hele gemeente én naast evenementen vind je hier nu ook tentoonstellingen, voorstellingen en andere activiteiten zoals street art tours terug. Dit alles in een geheel nieuw jasje en met handige zoekfilters, gemak dient immers de mens.

Met deze UITagenda laat Heerlen zien dat de stad een ‘podium’ van formaat is, waar werkelijk elke week wel iets te doen is op cultureel vlak. Heerlen Mijn Stad beheert en presenteert de agenda. Mocht er onverhoopt een activiteit of evenement ontbreken dan kan dit via de website ingestuurd worden, graag zelfs. De uitagenda is samen met de vernieuwde website van Heerlen Mijn Stad te vinden via  www.heerlenmijnstad.nl.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio