21.9 C
De Bilt

Valkenburg een Brocante & Antiekmarkt rijker

Vanaf 20 November 2021 start er een nieuwe Brocante & Antiekmarkt in Valkenburg in de Lindenlaan en de Poststraat, twee kenmerkende straten in de Gemeente Valkenburg die direct aansluiten op het centrum van de stad. De markt krijgt vervolgens twee keer per maand op de zaterdagen een vervolg van 9.00-17.00 uur.

Om dit te realiseren, werkt de organisatie nauw samen met de aanwezige ondernemers in beide straten, met als doel de straten meer aan te laten sluiten op het Theodoor Dorrenplein. De komende drie edities maakt de markt in kerstsfeer het aanbod van Kerststad Valkenburg compleet.

Brocante en antiek

Het aanbod van de markt gaat een combinatie worden van brocante, antiek, vintage, kunst en ambacht. Aanvullend hierop kunnen bezoekers een food-truck, koffie to go en terrasjes verwachten. En mogelijk ook waar mogelijk begeleiding van live-muziek. Streven is om enerzijds een gezellige straatmarkt te realiseren, een ‘Vide Grenier’, waar bezoekers heerlijk kunnen rondstruinen onder het genot van een hapje en een drankje. Anderzijds is de ambitie om een regionaal bekende én herkenbare markt voor Valkenburg te creëren, die van toegevoegde waarde zal zijn voor een bezoek aan Valkenburg.

Vide Grenier

Op de markt dus een keur aan brocante, antiek en vintage maar ook kleinmeubelen, decoratie- en cadeauartikelen, kunst in de breedste zin van het woord en stands waar ambachtelijk werk van bijvoorbeeld smeden en keramisten te bewonderen is. Hopelijk vanaf 2022 aan te vullen met de aanwezigheid van lokale en internationale food-stands.

Meer informatie

Op de website van Visit Zuid-Limburg zijn de marktdata terug te vinden en op het Facebook en Instagram kanaal van de Brocante & Antiekmarkt zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio