12.2 C
De Bilt

JENZ komt met talkshow BERT!

Bert van Leerdam presenteert vanaf vrijdag 18 september wekelijks zijn talkshow op de jongste Tv-zender van Zeeland: JENZ: Jij en Zeeland.

JENZ

Nadat op 14 september jl. Studio A58 in Middelburg in gebruik is genomen door JENZ als grootste Tv-studio van Zuidwest Nederland, gaat JENZ samen met Bert van Leerdam een wekelijkse talkshow uitzenden vanuit Studio A58: BERT! En Zeeland.

BERT!

BERT! en Zeeland is een culturele talkshow, prikkelend met een vleugje actualiteit. De gasten van Bert van Leerdam komen uit Zeeland of hebben Zeeuwse roots of connecties. Met Bert in ons team zetten we een volgende stap in ons doel om een serieuze plaats in de Zeeuwse samenleving te verwerven.

Bekend van radio

Bert is bij de meeste Zeeuwen bekend van zijn radioprogramma ’n Uurtje Bert! dat hij tot half 2007 dagelijks op Omroep Zeeland maakte. Daarin verbond hij luisteraars uit heel de provincie met elkaar door hen elkaar te laten helpen. Bert: “Tussen 2 januari 1996 en juni 2007 heb ik bijna 2500 ‘uurtjes’ gemaakt: ruim 11 jaar. Ik ben best wispelturig, maar omdat het zo leuk was om dat programma te maken en het ook voor mij veel positieve ‘vibes’ opleverde heb ik dat zo lang vol gehouden.

Naast dat radioprogramma maakte ik toen ook het tv-programma ‘Visite”. Daarin ging ik met een draaiende camera thuis op bezoek bij bekende Zeeuwen. In één take 20 minuten opnemen: Spannend voor mijn gast en zeker ook voor mij, maar wel enorm plezierig.”

Nieuwe uitdaging

Vrij vlot na het laatste Uurtje Bert! hoopte Bert op een nieuwe uitdaging, maar toen die niet kwam hield Bert het voor gezien bij de regionale omroep. Na eerst aan de slag te gaan bij een Business Magazine koos hij 2 jaar later voor een eigen bedrijf. Daarin verdiende hij een mooie boterham met het maken van films, presentatiewerk, organiseren van evenementen en redactiewerk voor het Business Magazine. Voor Ctv presenteerde hij in 2011 en 2012 veertig talkshows live op tv.

Veel zin in

En nu dus bij JENZ. Bert: “Ik heb er super veel zin in. Zeker in deze tijd dat veel mensen thuis zitten is het een prima missie om Zeeuwen met elkaar te verbinden. Haamstede lijkt zover van Hulst, maar aan een tafel in een studio blijken we samen gewoon Zeeuwen te zijn.”

Eerste uitzending is op vrijdag 18 september om 20:00 uur, Delta TV, kanaal 22 of via de livestream op www.jenz-tv.nl. Dagelijks herhalingen en terug te kijken op www.jenz-tv.nl en de app van Delta.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio