15.8 C
De Bilt
zaterdag, 13 juli 2024

Culturele Fair Noord-Beveland op donderdag 20 juni 2024

Op donderdag 20 juni vindt de tweede editie van de Culturele Fair Noord-Beveland plaats. Een dag vol muziek, exposities, theater, workshops, optredens, activiteiten en nog veel meer. Er is van alles te beleven van cultureel Noord-Beveland, voor jong en oud.

Culturele Fair

De Culturele Fair wordt georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland, in samenwerking met diverse culturele organisaties, verenigingen en vrijwilligers. Het Eindeloos Eiland Festival stelt voor de Culturele Fair Noord-Beveland haar terrein beschikbaar. Wethouder Yvonne Maas opent de Fair om 18:00 uur. Daarna volgt een avond vol activiteiten tot middennacht.

Ontmoet de kunstenaars van Kunst in de Openbare Ruimte

Voor het eerste project op Denk Mee Noord-Beveland gaat de gemeente samen met inwoners op zoek naar een kunstwerk voor in de openbare ruimte. Kunstenaars hebben hun ontwerp kunnen indienen. Een selectiecommissie heeft vervolgens een top 3 van alle ontwerpen gemaakt. Vanaf 17 juni 2024 kan er op deze top 3 gestemd worden via het platform Denk Mee Noord-Beveland (denkmee.noord-beveland.nl). Het ontwerp met de meeste stemmen wordt geplaatst in de openbare ruimte in Kortgene, ter hoogte van de begraafplaats.

Tijdens de Culturele Fair op 20 juni 2024 zijn de kunstenaars ook aanwezig om hun ontwerp toe te lichten en vragen te beantwoorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio