8.8 C
De Bilt
dinsdag, 21 maart 2023

Online dialoogtafels over de toekomst van Middelburg!

Middelburg – Schuift u ook aan bij de online dialoogtafels over de toekomst van de gemeente Middelburg? Aanmelden kan nu via de website van de gemeente. Graag horen wij welke keuzes Middelburg volgens u moet maken om in 2050 een mooie gemeente te zijn waar het goed toeven is! Er zijn maar liefst 17 bouwstenen waarover u op deze vier avonden mee kunt praten. Daar zitten vast één of meerdere thema’s bij die u aan het hart gaan.

Aanmelden

Aanmelden voor de online dialoogtafels kan nu via middelburg.nl/aanmelden-dialoogtafels-middelburg-2050

  • 26 januari staat in het teken van de bouwstenen Wonen, Gezonde leefomgeving, Centrumfunctie van Middelburg of Cultureel erfgoed. Meld aan voor één van deze thema’s.
  • Donderdag 28 januari kunt u aanschuiven bij ofwel Circulaire economie of Mobiliteit of Transitie van het buitengebied of de Energietransitie.
  • Op maandag 1 februari gaan de gesprekken over Onderwijs, Ondernemen, Sport en bewegen, Natuur en landschap, Klimaatadaptatie.
  • Kies voor woensdag 3 februari voor één van de volgende thema’s: Zorg en welzijn, Rust, Samenwerken en samenleven of Recreatie en toerisme.

Raad van verbinding

Na een plenair gedeelte van de dialoogtafels (met alle deelnemers van de betreffende avond) gaat u in gesprek met een kleinere groep over het door u gekozen thema. Op het scherm treft u behalve een gespreksleider en een vakinhoudelijk ambtenaar ook een lid van de Raad van Verbinding aan. Dat zijn inspirerende mensen uit de praktijk die zeer betrokken zijn bij de door u gekozen bouwsteen.

Doemee.middelburgers.nl

Nadat u zich heeft aangemeld voor een dialoogtafel, krijgt u ook een uitnodiging voor het online participatieplatform van de gemeente Middelburg. U kunt daar nu overigens ook al terecht: surf naar doemee.middelburgers.nl. Op dit platform kunt u volgen wat er met uw inbreng gebeurt of wanneer u weer kunt meepraten. Er staat veel informatie op, bijvoorbeeld een kennismaking met de leden van de Raad van verbinding. Doemee.middelburgers.nl zetten we nu in voor de Omgevingsvisie (Middelburg2050), maar binnenkort verschijnen er ook andere projecten waarover u mee kunt praten. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio