10.2 C
De Bilt
zaterdag, 25 maart 2023

Nieuwe expositie in Stadskantoor Goes

Er is een nieuwe expositie in de publieksruimte van het Stadskantoor van Goes. Deze tentoonstelling van Marina Pellegrino en Mirjam Luijendijk is van donderdag 1 tot en met vrijdag 30 september 2022 te zien. De expo is te bekijken van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur.

Expositie

De zee, altijd aanwezig, speelt een grote rol in Marina Pellegrino’s werk. Ze schildert met olieverf, bij voorkeur aan de kust, ‘en plein air’. Bij mooi weer, storm of regen. Door het direct neerzetten met paletmes en kwast geeft ze haar schilderijen een expressieve en emotionele lading mee. Mirjam Luijendijk is sinds 2014 lid van Beeldhouwgroep De Steenloper, een groep zelfstandige beeldhouwers in Middelburg. Haar beelden zijn figuratief-abstract en naar eigen ontwerp en helemaal met de hand gemaakt.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de expo op https://www.gemeentearchiefgoes.nl/marina-pellegrino-en-mirjam-luijendijk

Exposeren in het Stadskantoor

In de hal van het Stadskantoor is elke maand een nieuwe tentoonstelling te zien. Exposeren is mogelijk. Mail hiervoor naar expositiegemeentearchief@goes.nl. De voorwaarden zijn te vinden op https://www.gemeentearchiefgoes.nl onder ‘Exposities’.  

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio