11.9 C
De Bilt

Servicebus krijgt nieuwe route en doet ook Griffioen aan

Middelburg – Vanaf dinsdag 25 september rijdt de Servicebus (lijn 569) een nieuwe route, waarbij de wijk Griffioen wordt aangedaan. Op maandag 24 september opende wethouder Cees Lodder als ambassadeur van de Servicebus de route met een rondje langs de nieuwe haltes. Daar presenteerde hij de bus aan de omwonenden.

Met de nieuwe route gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van bewoners en zorgaanbieders in de wijk Griffioen, namelijk dat de wijk wordt aangesloten op de Servicebus. Elke 40 minuten doet de bus in totaal 17 haltes aan in de binnenstad en Middelburg-Noord.

Voor iedereen

De Servicebus is er voor iedereen. Met een brede doorgang en lage instap is de bus ook goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of wel wat hulp kunnen gebruiken, bijvoorbeeld met de rollator. De chauffeurs van de Servicebus helpen passagiers graag.

Een rit met de Servicebus kost voor Wmo-pashouders € 1,-. Betalen kan met een bankpas of de OV-chipkaart. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Ook het Connexxion Dal Vrij 65+ abonnement is geldig in de Servicebus. Op zondag en maandag rijdt de bus niet.

Dienstregelingsflyer Servicebus 569

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio