1.7 C
De Bilt

Spectra finale op Klomppop Festival

Aankomende vrijdag 27 mei vindt de finale van Spectra van dit seizoen plaats op Klomppop Festival te Ovezande. Tijdens deze avond strijden de bands Band Be Four You, Breakout, The Morning Indefinite en MEN om deseizoenswinst, studiotijd bij South West Studios in Middelburg en speeltijd op klomppop Festival in 2023. Locatie: Klomppop Festival, Ovezande

De uitslag

De finale werd gewonnen door de vierkoppige punkrock formatie Breakout. Zij mogen zich een jaar lang Spectra-winnaars noemen en gaan ervan door met de studioprijs. De jury op deze avond bestond uit Kevin van Gorkom, Tristan Quaak en Auke van Laar.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundig jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren publiek zo op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio