16.3 C
De Bilt

Spectra: The Finals!

Op vrijdag 26 mei vond de finale van bandcompetitie Spectra van dit seizoen plaats op Klomppop Festival te Ovezande. Tijdens deze avond streden de bands Grainbait, Baneham, The Traveling Trashcans en Grote Geelstaart om de seizoenswinst, studiotijd bij FuzzTone Studio in Middelburg en speeltijd op klomppop Festival in 2023.

Locatie: Klomppop Festival, Ovezande

De uitslag

De finale werd gewonnen door de vijfkoppige post-punk formatie Grote Geelstaart. Zij mogen zich een jaar lang Spectra-winnaars noemen en gaan ervan door met de studioprijs. De jury op deze avond bestond uit Hugo van Rooijen en Jarmo lopulissa.  

winnaars.

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vier gratis voorrondes en twee halve finales per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale op Klomppop. Daarbij heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren publiek zo op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Nieuws uit deze regio