14.9 C
De Bilt

Spectra Workshopdag en voorronde: We mogen weer! DE UITSLAG

Afgelopen zaterdag 19 maar werd in De Klomp in Ovezande een workshopdag en voorronde van Spectra georganiseerd. Overdag kregen de deelnemers workshops aangeboden onder leiding van professionals enin de avond een werd een voorronde georganiseerd. Deelnemers aan de workshops en voorronde waren: Arn Dijon, MEN, M!ssGuided en Breakout. De special act deze avond was de Utrechtse band Bongloard.

De uitslag

De voorronde werd gewonnen door de vierkoppige punkrock formatie Breakout. De publieksprijs werd gewonnen door de Middelburgse rockband MEN. Beide bands gaan door naar de finale die op Klomppop Festival wordt georganiseerd. De jury op deze avond bestond uit Auke van Laar, Tristan Quaak en Maurits van de Sluis.

Breakout
Breakout – Foto: © Joris van Moort

Spectra

Deze muzikale talentenjacht biedt jonge bandjes een heus podium. De Jongerenraad Borsele organiseert hiervoor vijf gratis voorrondes per jaar in samenwerking met de Klomp Ovezande. Een vakkundige jury helpt de bandjes verder met hun jurycommentaar en verdeelt de tickets voor finale. Normaliter heeft elke avond een special act. Doorgebroken bands trakteren zo publiek op fijne muziek. Deze combinatie maakt Spectra al jaren een tot een succesvol event voor muzikanten en muziekliefhebbers.

spot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Nieuws uit deze regio